“Edhe për dashnore se jam i ri”, si i shpenzojnë shqiptarët paratë…

Kush e mban portofolin në shtëpi? Sa lekë ju le për vete partneri dhe si i shpenzoni ato?

“Stop” pyeti qytetarët, për një nga çështjet më problematike dhe që prodhon debat në një familje.

Nuk mungojnë batutat dhe humori, mbi ndarjen dhe shpenzimin e lekëve nga anëtarët e familjes.

“Nusja gjithmonë. Ndryshe merr veten në qafë, e ha pastaj, të ndan”, u shpreh një qytetar.

“Gruaja, vetëm gruaja”, tha një tjetër.

“Unë kam të miat, ajo ka të vetat”, u shpreh një qytetar tjetër.

“Patjetër që ne femrat. Janë më kavalierë meshkujt”, tha një grua.

“Gruaja e mban, tha një tjetër”, u shpreh një tjetër.

“Për dashnore, i vogël jam unë në fakt, edhe për dashnore se jam i ri”, tha duke qeshur një qytetar./tvklan.al

TE TJERA