Robert Aliaj: Vajzat shqiptare po patën 150 të dashur s’do përfundojnë me asnjë

“Problemi nuk është të shkosh me kë të duash, por problemet që lindin pas kësaj. Është krijuar një model femëror që është krejtësisht e papërgjegjshme dhe thotë e di un ç’bëj me trupin tim.”

Kështu është shprehur artisti Robert Aliaj teksa ka qenë i ftuar në një panel për të folur për ndalimin e abo rtit në Amerikë. Sipas tij, zgjidhja nuk është të bëhet apo jo ab orti, por të ndërgjegjësohen njerëzit para se të shkojnë tek fenomeni.

“Por kjo në shoqëri dë mton shumë se një femër që ka kaluar 150 veta dhe nuk ka përfunduar akoma me një, nuk do të përfundojë me asnjë dhe nuk është e besueshme për meshkujt e tjetër dhe nuk vlen”, tha ai në emisionin “Open”.

Vetë Roberti ka thënë se është pro ab ortit, pasi beson se njerëzit nuk e bëjnë këtë veprim për sport por për arsye shumë të forta.

TE TJERA