Foto nga paparazzi/ Berisha ndalon dhe “gozhdon me disa këshilla” deputeten e re, ajo…

Është e pamundur që kryetari i Partisë Demokratike të mungojë në një seancë të Kuvendit. Berisha pritet gjithnjë nga mbështetësit e tij më të afërt, duke i dal para edhe në ambjentet e pjesës së jashtme të institucionet.

 

Por ajo që vumë re këtë javë, ndryshe nga herët e tjera ishte afërsia e tij edhe me emrat e rinj të politikës. Në këtë foto shihet Sali Berisha teksa po shkëmben një bisedë me deputeten e Lezhës, Elda Hoti.

 

Nuk dihet ende nëse kjo bisedë ka pasur nota politike, apo një bisedë xhentilese, por mund të themi se ky është ndër rastet e rralla që e shohim liderin e PD pranë emrave të rinj të partisë së tij.

TE TJERA