Bashkëshortja e Shpat Kasapit flet për herë të parë pas lindjes: Më ka ngelur traumë

Bashkëshortja e Shpat Kasapit ka sjellë në jetë djalin e tyre pak muaj më parë. Së fundmi ajo ka folur për herë të parë pêr vështirësitë e shtatzënisë.

Ajo është pyetur nga ndjekësit nëse dëshiron fëmijë tjetër, e ajo nuk ka ngurruar të përgjigjet.

“Kam pasur një shtatëzani me të gjitha kompikacionet e mundëshme dhe ende më ka mbetur si traumë e gjithë ajo periudhë. Nuk mund të të jap këtë përgjigje tani. Mundohem ta marr vetën fizikisht dhe psikologjikisht”- ka treguar Selvija.

TE TJERA