Po ju e keni emrin këtu? Ky është emri më i zakonshëm i meshkujve në Shqipëri, në 11 rrethe të vendit

Albanian Stats ka publikuar emrat më të zakonshëm të meshkujve sipas rretheve të vendit.

Raporti është bazuar nga të dhëna nga viti 2008, për të gjitha moshat. Emri i zakonshëm në Shqipëri është Arben (në 11 rrethe), ndërsa vendi i dytë ndahet midis, Ndue, Bajram dhe Vasil(në 4 rrethe). Në vend të tretë, Gjergj dhe Ilir është i zakonshëm në 2 rrethe.

Raporti:

Arben: në 11 Rrethe

Ndue: në 4 Rrethe

Bajram: në 4 Rrethe

Vasil: në 4 Rrethe

Gjergj: në 2 Rrethe

Ilir: në 2 Rrethe

Jani, Spiro, Gëzim, Shkëlzen, Zef, Kujtim: në 1 Rreth

TE TJERA