(Foto) Bëmë mama të të ngjaj! Vajza e Eli Farës habit në daljen e fundit

Marina është vajza juriste e këngëtares Eli Fara, e cila kaherë po tërheq vëmendjen me paraqitjen dhe bukurinë e saj.

Fëmija i vetëm i këngëtares Fara, e cila ndër vite është komentuar edhe si simbol bukurie, ka pushtuar rrjetet sociale me fotot ku duket bukur.

Ne ju sjellim disa foto dhe vlerësoni vetë.

TE TJERA