Aktori shqiptar: Vajza ju bëj thirrje, kaloni fundjavën me mua dhe më paguani 700 euro

Albano Bogdo ka nisur pushimet, por duket se është vetëm. Aktori i humorit ka publikuar në Tik tok një video krah të cilës ka një mesazh për vajzat.

 

Albano shkruan se kush vajzë do të kalojë pushimet në shoqërinë e tij duhet të paguajë 700 euro.

 

“Kush të dojë (gocë, kuptohet), unë këtu jam gjithë fundjavën. Të gjitha të paguara, përveç 700€ që do paguajë për kënaqësinë e të ndenjurit me mua”, shkruan ai.

TE TJERA