Prej kohësh vuante nga kanceri, ndërron jetë prezantuesja e njohur…

Prezantuesja Dame Deborah James ka vdekur në moshën 40-vjeçare pasi kishte marrë mjekimet e fundit për kancerin e zorrëve dhe kishte mbledhur miliona euro për kërkimet mbi sëmundjen e kancerit.

 

Deborah, nënë e dy fëmijëve, u diagnostikua me kancer në zorrë në vitin 2016 dhe u nderua në maj në shenjë mirënjohjeje për mbledhjen e fondeve të saj.

TE TJERA