Iluzioni optik mahnitës që ka çuditur të gjithë, vetëm 2% arrijnë të dallojnë 4 gra

Një iluzion optik befasues ka futur shumë njerëz në mendime, pasi vetëm 2% e njerëzve në botë mund t’i shohin të gjitha. Vizatimi, i krijuar nga artisti ukrainas Oleg Shupliak, tregon katër gra.

 

Imazhi tregon një grua me flokë të trashë, me onde dhe një fustan mjaft të rrjedhshëm duke buzëqeshur ndërsa flet në telefon. Ndërsa gruaja e parë është e lehtë për t’u identifikuar, tri të tjerat janë më të vështira për t’u gjetur.

 

E dyta mund të shihet duke parë dorën e gruas pranë faqes së saj. Gjetja e zonjës së tretë kërkon një sy më të kujdesshëm, por do ta shihni kur të shikoni gruan e vogël në krahun e djathtë të zonjës kryesore.

 

Për të parë gruan e tretë, duhet të shikoni profilin anësor, prandaj është pak më e vështirë për t’u dalluar në fillim, por ju mund të shihni hundën që tregon në të majtë të vizatimit.

 

Gruaja e katërt dhe e fundit tani duhet të jetë më e lehtë për t’u parë. Do të vini re në stomakun e gruas së parë buzët dhe i gjithë imazhi është një femër vetë.

TE TJERA