Antonela irritohet nga një ndjekës, ia thotë troç të gjitha…

Në postimet e saj, dikush po komenton për interesa personale dhe Antonelën kjo gjë po bezdisë.

 

Ajo në imazhin e fundit ka reaguar ndaj këtij komenti, duke i thënë që të mos komentojë më.

 

“Unë kam kapital që do të përdoret për të dhënë hua të shkurtra dhe afatgjata që variojnë nga 5,000 € deri në 1,000,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë kredi. 3% interes vjetor në varësi të shumës së huazuar sepse si individ privat nuk dua të shkel ligjin e fajdesë.

 

Ju mund të shlyeni brenda një periudhe maksimale prej 3 deri në 25 vjet në varësi të shumës së marrë huaj”- ka shkruar ndjekësi.

 

Ndërsa, Antonela ia ktheu “ti kesh me jetë, po mos na komento ma se na ke ça koken”.

 

 

 

 

 

TE TJERA