Shembull! Jo si njerkë por si nënë/ Çiljeta Xhilaga po rrit edhe djalin e Alban Hoxhës

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga është prej vitesh në një marrëdhënie me futbollistin Alban Hoxha, i cili e humbi të shoqen gjatë lindjes së të birit.

 

Pas kësaj humbje të dhimbshme, Hoxha u lidh me këngëtaren e njohur dhe atraktive, Çiljeta Xhilaga. Kjo e fundit, e kishte një djalë nga një lidhje e më pashme, ndërkaq tani e konsideron vetën mami e dy fëmijëve, djalit të saj dhe atij të të shoqit.

 

Këngëtarja njihet si tip mjaftë pozitiv, madje është edhe besimtare e devotshme e fesë islame.

TE TJERA