Paguan 100 euro nata ne Dhermi por u cudit nga mengjesi qe i sollen/ FOTO

Ne Shqiperi kur vjen sezoni veror cmimet rriten shume por cilesia qe merr nuk eshte e kenaqshme.

 

Eshte e habitshme qe te paguash nje dhome ne Dhermi 100 euro nata dhe te marresh nje mengjes te till sikur po tallet.

 

Dhe me e bukura eshte se ato jane veze marketi dhe ushqime plot pesticide dhe ne fund ti paguan 140 euro nata.

 

Kjo behet pasi ne vendin tone nuk ka rregulla cdo gje eshte rrumpall dhe ai qe paguan nuk respektohet.

 

A ja vlen te paguash 100 euro nata dhe te hash kete mengjes?

 

TE TJERA