SKANDALI/ Për 300 lekë i kërkojnë 7.63 euro, si mashtrohen pushuesit në resortin e njohur shqiptar

Një qytetar ka shkuar pranë një resorti në Vlorë dhe ka mbetur i shokuar në momentin kur i ka ardhur fatura e pagesës. Ai ka porositur një Nescafe dhe për këtë i kanë kërkuar të paguajë 300 lekë të reja. Prisni, prisni se nuk është ky mashtrimi.

 

Natyrisht me atë çmim dhe duke patur parasysh se jemi në bregdet nuk ka ndonjë abuzim të madh. Por kjo vetëm përsa i përket monedhës lek. Nëse i hidhni një sy vlerës ekuivalente ne monedhat e tjera si Euro apo USD, do të mbeteni pa fjalë. Sipas këtij kuponi, 300 lekë janë ekuivalente me 7.63 Euro.

 

E njëjta gjë vlen edhe me dollarin amerikan, ku për 300 lekë kërkohen 8.04 USD. Ndërkohë sipas një verifikimi të redaksisë së Joq, rezulton se ky kupon i përket resortit Marina Bay.

Nuk dihet ndërkaq se përse ministrja e financave Delina Ibrahimaj nuk bën detyrën duke kontrolluar me ekipet e saj këto abuzime skandaloze me pushuesit. Ndoshta sepse është duke fërkuar dhe përkëdhelur Arben Ahmetaj në parlament?

 

TE TJERA

spot_img