Ooo tani e bën gjumin rehat/ Rama nga vizita në Kosovë, merr dhuratë një dyshek të personalizuar

Kryeministri Edi Rama prej ditës së djeshme ndodhet në Kosovë. Gjatë ndalesës në një nga kompanitë e Gjakovës, Ramës i është dhuruar një dyshek i personalizuar me firmën e tij dhe dy flamujt atë të Kosovës dhe të Shqipërisë.

 

Kujtojmë se ditën e sotme u mbajt mbledhja mes dy qeverive ku dhe u nënshkruan 19 marrëveshje. Kryeministri Edi Rama në një konferencë të përbashkët me kryeministrin e Kosovës Albin Kurti, deklaroi se në shtator do t’i drejtohet Këshillit të Sigurisë në OKB, për çështjen e akuzave të trafikut të organeve, ndaj të burgosurve në Hagë.Rama: Nuk e dija që gjithë korpusi i pyetje ishte i pyetjes së parë. Ndoshta u nxitova, kërkoja ndjesë.

 

Në fakt pyetjet ishin Prishtina coffe news.Ne jemi duke përgatitur një rezolutë në Kuvendin e Shqipërisë dhe unë do shkoj personalisht në Strasburg në rastin më të parë, shpresoj në shtator për t’iu drejtuar këshillit të OKB për një fakt i cili bën gjithmonë e më shqetësues në këndvështrimin tim, që është pabazueshmëri totale mbi raportin e Dick Marty dhe influenca ruse e këtij trafiku të organeve, është një akuzë e përsëritur nga propaganda ruse.Në OKB Rusia ka goditur me një fjalim, duke u kthyer në akuzën e organeve.

 

Nuk ka asnjë edhe jë fakt të lidhut me Dik Martin dhe raportin e tij pse u mor gjitha rruga për të shkuar në Hagë.Për këtë dikush duhet të dëgjojë, sponsorat e atij tribunali duhet të dëgjojnë. Nuk ka asgjë në atë aktakuzë dhe ne kemi të drejtën të besojmë se këtu janë duar aspak dashamirëse me Kosovën dhe Shqipërinë.

TE TJERA

spot_img