“Të kap për flokësh! Morracake!”, motrat ‘kërcënojnë’ njëra-tjetrën: T’i nxjerr zorrët!

Vasilika dhe Kristina janë dy motra që kanë ardhur nga Italia për t’u përballur në “Shihemi në Gjyq”.

 

Shkak i përplasjes është një hapësirë toke 2400 metra katrorë në qytetin e Durrësit, vendin e tyre të origjinës që babai i saj e ka ndarë për 8 fëmijë. Çështja është se asnjëra prej tyre nuk ka dokumente dhe mendojnë se i kanë përjashtuar dy vëllezërit e mëdhenj, tashmë të vdekur, prej tyre.

 

Por Vasilika është e bindur se Kristina ka marrë shpërblime monetare, ndaj e ka sjellë në rubrikën nga “E diela shqiptare” në Tv Klan. Në studio ndodhet gjithashtu edhe bashkëshorti i Vasilikës, Mustafai, i cili ka të drejtën e ndërhyrjes.

 

Vasilika: Ti duhet të mendosh atë që ne jemi rritur me morra në kokë, more vesh? Dhe kemi fjetur në baltë. Nëna ty të la 2 vjeçe e gjysmë, mua 3 vjeçe. Duhet të bësh jo me hile.

 

Kristina: Unë e di kush po më shfrytëzon.

 

Vasilika: Ai burrë m’i ka hapur krahët mua dhe vjehrra ime. Ti je hilacake.

 

Kristina: Kujt i thua hilacake ti?

 

Mustafa: Këto i kanë bërë komplet gjërat të fshehta.

 

Kristina: Po ti çfarë do këtu more UFO i Rrilës?

 

Vasilika: Është burri im ai, kam 50 vjet me atë unë!

 

Kristina: Ti shko nga ke ardhur!

 

Vasilika: Atë s’ke punë ta përzësh se të kap për flokësh!

 

Kristina: Ti s’ke pse më kap mua!

 

Vasilika: Atë s’ke punë se e kam autorizuar unë. Ti morracake! Edhe unë morracake!

 

Kristina: S’ka gjë se unë kam qenë morracake dhe ti ke qenë.

 

Vasilika: Unë të kap t’i nxjerr zorrët!

 

Kristina: Të kesh turp!

 

Vasilika: Qelbësirë! Kemi fjetur në bajga!

 

Kristina: Shko kërko llogari te ato që po e shfrytëzojnë!

 

Vasilika: Ti do më japësh llogari se mua më përzënë!/tvklan.al

TE TJERA

spot_img