Qytetari shkon ne pazar por nuk i beson syse sa sa kushton 1 kg e fiq

E teksa sezoni i fiqve ka ardhur, një kilogram në Lushnje po shitet me 6 mijë lekë të vjetra.

 

Sipas tregtarëve, çmimi marramendës i ka stepur konsumatorët që të blejnë fiqtë e sezonit.

 

Ata pohojnë se ky çmim vjen për shkak se jemi pikërisht në ditët e para të pjekjes dhe hedhjes së tyre në treg.

 

Ndërsa, për qytetarët ky çmim është i lartë dhe i papërballueshëm nga xhepat e tyre.

 

TE TJERA

spot_img