Gjeni cili numër mungon në këtë foto brenda 30 sekondave

Në disa situata, aftësia për t’i kushtuar vëmendje detajeve është çelësi i suksesit. Kjo vlen edhe për kuicet apo enigmat e ndryshme.

 

Mjafton që të përqendroheni tek thelbi dhe do arrini të gjeni atë që ju kërkohet. Në foton e mësipërme ju shihni numrat nga 1 tek 60 dhe ajo çfarë duhet të bëni ju është të gjeni se cili numër mungon brenda 30 sekondave.

 

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

 

TE TJERA