Lexoni dhe qeshni pa fund! Këta janë fshatrat me emrat më “pikante” të Shqipërisë dhe Kosovës

Keshtu ka emra dhe ne Kosove emra te cuditshem kjo eshte tradite e vjeter e emrave te fshatrave.

 

Me poshte keni nje liste te emrave te emrave te fshatrave.

 

Vithkuqi – Korça
Kurveleshi – Tepelenë
Gjylekar – Viti
Muqibab – Gjilan
Kuqan – Elbasan

 

Qinam – Erseke
Symize – Tepelenë
Mize – Lushnje
Bubullime – Lushnje
Llukar – Prishtinë

 

Leshnje – Skrapar
Kakardhiq – Lezhë
Kaqibeg – Podujevë
Skorobisht – Prizren
Neperbisht – Suharekë

 

Makresh – Novoberd
Qyqylagë – Lipjan
Ngucat – Malisheve
Bithuq – Diber
Muqiverrc – Kamenic

TE TJERA

spot_img