Shkojne te hante ne fastfood qytetari cuditet nga mishi i pules

Si gjithmon te ushqehesh ne Shqiperi eshte dicka qe duhet te kesh shume kujdes.

Pasi kontrolli i shtetit eshte ne gjume dhe te ushqehesh ne kete vend eshte nje sfide.

Sidomos me fastfoodet duhet te beni shume kujdes. Pasi ushqimi eshte shume i demshem dhe mishi i nje cilesie shume te keqe.

Keshtu ka ndodhur dhe te nje fastood ne qytetin e Durresit ku klienti ka porositur mish pule kur mishi ka qen i pa pjekur mire.

Pasi i ka thene manaxherit dhe ai se ka marr seriozisht. Ndaj beni kujdes kur shkoni ne fastfoode pasi ushqimi eshte shume i demshem.

TE TJERA