Prangoset në Itali ish-kryebashkiaku i PS, policia i gjen atij 20 kg “të bardhë”

Nga vendi fqinj tregoi se ish-kryebashkiaku i Vorës, Agim Kajmaku është arrestuar nga policia italiane.

Nga Report Tv u mësua se Agim Kajmaku është arrestuar më 27 maj të 2022 në zonën e San Benedeto del Tronto me 20 kg “te bardhe”.

“Report tv” raporton se ai është prezantuar Policisë Italiane si Agim Kajmaku datëlindja 6 korrik 1971, që është dhe identiteti i ish-kryebashkiakut të Vorës.

Kujtojmë që Kajmaku është në kërkim nga autoritetet shqiptare pasi akuzohet për falsifikim të formularëve dhe ushtrim i funksioneve edhe pasi kishte mbaruar detyrën,

por si duket edhe pse ishte në kërkim Agim Kajmakun kjo nuk e ka ndaluar që të merret me trafikim të lëndëve te ndaluara.

TE TJERA

spot_img