Ndarje në pleqëri, çudia ne Tiranë, u ndanë se burri u dashurua në moshën 65 vjeçare

Dùket se vitet e fùndit, të jetosh në çift në vendin tonë është thùaje një mísíon i pamùndur dhe këtë e trègòjnë më së miri shífrat. Kështu, 100 martesa, 24 përfùndòjnë me dívòrc. Mosha mesátare e të personave që zgjèdhín ndárjen është 30 vjeç.

 

Por çfarë ndòdh kur një çift bashkëshortësh ndáhèn pasi kanë jètuar për afërsisht 30 vjet së bashku? Kjo është një temë për tu dískutuar ndáj dhe dègjoni hístorinë si në víjim.

 

Kjo është Vera Shkèmbi 65 vjeçare e ardhur nga Korça e cila jèton në Tiranë. Pas një mártesë që zgjáti tre dekada dhe erdhen në jetë dy fèmijë ndòdhí ajo që Verës kurrë nuk i kishte shkùar në mèndje, ajo u dívòrcùa.

 

Sipas saj njeriu arrín në një pikë që nuk arrín të kríjojë më asnjë lídhje me personin tjetër dhe paçka se vitet kálojnë, sërish kur diçka ftòhet dhe thýhet ajo nuk mùnd të ngjítet më.

 

Kjo hístori e tríshtè trègòn se çùdirat ndòdhín ndáj dhe njerëzit dùhet që të jenë sa më të vetë-díjshëm se si duhet të síllen me njëri tjètrin që nga lídhja e deri në plèqèri. A kèni edhe ju ndònjë hístòri të tillë që e njíhni.

TE TJERA