64-vjeçarja Luli: Në gjimnaz nuk puthesha me djem se kisha frikë ngelja shtatzënë

Pjesë e emisionit ku mund të bëhesh me burrë, “Për’puthen 40+”, ka qenë edhe Luljeta, një grua 64- vjeçare e cila u bë pjesë e emisionit për të gjetur burrë, ndërsa shumë herë ka treguar mospërmbajtje kur është bërë fjalë për jetë të shfrenuar me seks e meshkuj.

 

Luli shumë herë flet për marrëdhëniet e saj seksuale, ndërsa njihet për karakterin e saj të drejtpërdrejtë. Sipas 64-vjeçares, seksi i dikurshëm nuk është si tani, teksa në dikur, gocat e gjimnazit nuk putheshin me djem pasi sipas Lulit mendonin se ngelesh shtatzënë

 

“E kam shijuar dhe ndjerë seksin kur isha 40 vjeçe. Dikur nuk kishte telefona që të linim takime. Kur ishim në gjimnaz thonin se ngelnim shtatzënë me puthje, se nuk dinim më shumë”, tha Luli, e cila njihet për karakterin e saj të drejtpërdrejtë.

TE TJERA