Bima fatsjellëse që ju sjell para “me thasë” në shtëpinë tuaj

Nëse jeni njèrëz që i dòni bimët dhe pèrpíqeni që gjithmonë të mbáni një lule afër vetes, kjo bímë është ndër bímët e duhura.

 

Përveç pástrímit të ajrit, mbròjtjes nga plùhùrat dhe kímíkátet e dèmshmè kjo bimë është një ndër bimët më të njòhura në botë për përcjèlljen e energjisë pòzítive në shtëpinë tuaj.

 

Pafùnd njerëz nëpër botë janë të intèresùar për bimën e njohur si Klásula Ováta ose siç të gjithë njerëzit e qùajnë bíma e fatit.

 

Teknikat e láshta kínèze të cilat kanë ardhùr ndër shekuj të tránsmètuara brez pas brezi kanë pátur dhe këtë bimë si një fatsjèllëse dhe ogùr i mirë për më shumë pára.

 

Kjo bimë me gjèlbërim në të gjitha stinët, bèsòhet se sjèll fat në anën fináncíare të çdo familjeje edhe pse në jetën tuaj mùnd të háseni me shumë ulje apo ngrítje të fatit.

 

Të gjithë ata që kanë udhètuar nëpër botë e kanë párë këtë bimë nëpër ballkone apo hòtele të ndrýshmè, pasi kjo bimë sipas ekspèrtëve të Fèng Shùit sjèll fat në bíznes dhe ndíhmon në ruájtjen e ekùilibráve.

TE TJERA

spot_img