“Ana e errët” e Adisit, biznesmeni urdhëron Fifin të fshijë fotot nga Instagrami. Çfarë ndodhi?

Pavarësisht mesazhve negative dhe kritikave që marrin, Fifi dhe Adis Patushi vijojnë ta shijojnë romancën e tyre në sytë e publikut duke mos i kursyer as shakatë me njëri-tjetrin.

Në një foto që Fifi ka ndarë së fundmi në Instagram e gjithë vëmendja është përqendruar në seksionin e komenteve, ku ajo dhe Adisi kanë zhilluar një “bisedë” si çift.

Menjëherë ka ardhur edhe reagimi i Adisit i cili e urdhëron ta fshijë postimin. Pas kësaj biseda ka vijuar në seksionin e komenteve, ku ndjekësit kanë zbuluar se Adisi është vërtet xheloz për Fifin.

Biseda në seksionin e komenteve:

Adisi: Hiqe kaq po të them. Apo s’je dhe me të verdha!

Fifi: Fiks pra me ti shpu sytë.

Adisi: Edhe pse gabon unë do të ha krejt…

Komentet dhe reagimet publike i kemi parë shpesh në rrjetet sociale të Adisit dhe Fifit. Përveç postimeve romantike së bashku, ata shpesh ndajnë shaka apo momente për të qeshur me njëri tjetrin, por nuk lënë pas edhe reagimet ndaj kritikave që marrin çdo ditë.

TE TJERA

spot_img