Arjola Demiri ‘shtang’ fëmijët me atë që di të bëjë: Unë di të mjel…

Aktorja Arjola Demiri gjatë daljeve televizive nuk nguron ta thotë se është rritur në fshat, pasi vendlindja e saj është nga fshati Dragobi në meso Luginën e Valbonës.

Lidhur nga kjo vendlindja e saj, e ftuar ditën e djeshme “Në Kurthin e Piter Pan”, Arjola u pyet nga gazetarët e vegjël se çfarë pune fshati di të bëjë.Ajo tha se di të mjelë delet, dhitë, lopët, por edhe kalin.

Me këtë të fundit, ajo i habiti të gjithë dhe shkaktoi të qeshura tek fëmijët, por edhe vetë aktorja qeshi me deklaratën e saj që siç duket ka qenë një shaka e saja.Arjola, po ti a di të bësh punë fshati, të mjelësh lopën, të kullosësh delen?

Arjola: E tjetër çfarë të bëj se këto gjëra i kam thënë që i bëjPo më thuaj çfarë bën se unë e kuptoj? Arjola: Po pse u mërzite ti? E di çfarë bëj unë, mjel delet, dhitë, lopët, kalin.Përveçëse të jetë aktore shumë e mirë por edhe moderatore, Arjola di të bëjë edhe shumë gjëra të tjera përfshi këtu edhe punët e “fshatit”.

TE TJERA