Artan Hoxha del me thirrjen e fortë: Të arrestohen këta 3-4 nga ata me k…

Gazetari investigativ Artan Hoxha u ka bërë thirrje autoriteteve të arrestojnë zyrtarët e lartë që vjedhin qindra miliona euro dhe ajo xhepistave të linjës së unazës.

 

Postimi i plotë:

Nuk ka nevoje te shtojme numrin e te burgosurve, edhe pa i shtuar i kemi burgjet plote,

 

por duhet te rrisim cilesine e te arrestuareve…

 

Ne vend te dhjetera xhepisteve, qe vjedhin dhjetemijelekesha te linja e unazes, duhet te arrestohen 3-4 nga ata me kollare e kostum kashmiri, qe vjedhin qindra milione euro me nje firme tenderi apo konçensioni…

TE TJERA