‘Do t`i hedh në gjyq, do tu…’ Nora Malaj SHPËRTHEN pas përballjes me moderatoren

Ish-Ministrja Nora Malaj, së fundmi ka qenë e ftuar në emisionin e moderatores Ester Bylyku në TV ORA, ku duket se është gati të nis një proces gjyqësor.

 

Gjatë emisionit Ester, e pyeti pse portalet shkruajnë se ajo është larguar nga LSI, dhe shkoi në partinë Socialiste.

 

Ky temë nuk është pritur mirë nga Nora e cila tha se për herë të parë do të nis një proces gjyqësor: ‘Lajmi që më thatë është FAKE NEWS.

 

Për herë të parë nga këto lajme dua të marr ca para, do ta çoj në gjyq, për faktet e padrejta, në këto që quhen pseudo-sulme që nuk kanë ndonjë vlerë, por që qëndrojnë ende në ca gjëra të pavërteta dhe të ulin personalitetin. të lutem Ester, më dërgo këto portale që kanë nxjerr këto lajme për mua, se do t`i hedh në gjyq’.

 

TE TJERA