Fituesi i 100 milioneve i katandisur si mos me keq, ja çfare i ka ndodhur…

Anaid Kaloti, fitues i “Big Brother Albania”, ishte i ftuar në emisionin e Bieta Sulos në “Ftesë në 5”. Në studio tema kishte ngritur diskutimin mbi të ardhurat ekonomike dhe fenomenin, që të rinjtë jetojnë me lekët e prindërve pa asnje problem.

 

Por me pas kjo temë nxiti debatin mes Anaidit dhe profesorit Edmond Dragoti qe u perplasen ne fjale mes njeri tjetrit pasi profesori i kujtoi Anaidit spektaklin.

 

Anaidi foli per pervojen e tij dhe tha se nuk është e lehtë për të jetuar në vendin tonë, se edhe ai punon 12 orë në ditë dhe e ka shumë të veshtirë të mbijetojë.

 

Ai tha se jo çdo femijë ka fatin e fëmijëve të tij, pasi shumica e kanë shumë të veshtirë sipas Anadit “për të nxjerrë bukën e gojës” duke punuar gjithë diten qe tu sjellin ushqim ne darke.

 

Jo të gjithë kanë fatin e fëmijëve tuaj profesor. Këto janë ata që po vuajnë, ata studentet që nxirrni ju rrugëve me diplome, po na përmend Big Brother profesori, ai që na e ndriti.
Nuk janë të gjithë femijët si të profesorit, unë flas për ata prindër që punojnë gjatë gjithë kohën dhe nuk kanë kohë të qendrojnë me fëmijët.

 

Më edukoi nevoja për të pasur gjërat e mia që nuk i kisha. Jam 35 vjeç, punoj 12 orë në ditë dhe mezi mbijetoj.

TE TJERA