Deklarata e fortë nga radhët e PD-së: Elisa Spiropali është dashnorja e…

Në parlament, Elisa Spiropali ka pasur një debat të fortë me Sali Berishën, të cilët kanë hedhur ak uza ndaj njëri tjetrit. Spiropali ishte duke mbrojtur Ramën, ndërsa Berishën e mbronte Flamur Noka.

 

Teksa ka qenë duke folur në mikrofon Elisa Spiropali, Noka e ka akuzuar ministren e Ramës si dashnoren e një personi, por fjala nuk është dëgjuar deri në fund, pasi deputeti nuk kishte mikrofon. Emrin e personit e kanë dëgjuar vetëm deputetët e pranishëm.

 

Debati:

Spiropali: O Flamur, po nuk e kuptoj, pse i rri aq afër atij sa dukesh si shkopi i Flamurit, a ka mundësi të rrish në pozicionin tënd, aty ku të ka hije?! Rri aty ku je.

 

Flamur Noka: Ti je dashnorja e….

 

Spiropali: Tani është e habitshme se si mund të ngrihet një njeri i tillë këtu dhe të flasë ende, dhe me një entuziazëm të shtuar, i ka dhënë entuziazëm faktit që mundi partinë e tij. Mund të gëzohet një njeri se ka vendosur poshtë, i ka vënë shkelim në fyt partisë së tij.

 

Flamur Noka: O Donikë, na fol për betejat e Skënderbeut.

TE TJERA