Deklarata ‘bombë’ që ngre dyshimet e forta: “Dumani ka lidhje me deputetë, ministra dhe me këtë prokuror” (EMRI)

Që prej orës 11:00 të mëngjesit të djeshëm, po zhvillohet seanca për të arrestuarit nga operacioni “Plumbi i artë”.

 

 

Nuredin Dumani, i penduari i drejtësisë ka bërë dëshmi të forta në SPAK, ku “zbërthen” krimet që ka kryer si dhe ka treguar emrat e bashkëpunëtorëve apo rivalëve të tij.

 

Njëri nga të arrestuarit, Besjan Xhixha, 31 vjeç ka “shpërthyer” ashpër ndaj Dumanit. Ai tha se ky i fundit ka pasur mbështetje nga deputetë, ministra dhe perokurorë ndaj vepronte lirshëm.

 

“Nuredin Dumani ka kryer 12 vrasje. Pas çdo vrasje, na ka thënë se nuk më gjen asgjë, pasi ka lidhje me ministra, deputetë, prokurorë, madhe më ka thënë që ka lidhje me prokurorin Altin Dumani. E ka njeriun e vetë dhe ndihej i mbrojtur”, tha ai.

TE TJERA

spot_img