Çfarë po ndodh në plazhet tona, nga Velipoja e në Gjiri i Lalzit? Deti ngjyroset nga diçka e verdhë

Shumë shqiptarë, por edhe pushues të ardhur nga Kosova apo dhe turistë të huaj kanë menduar të shfrytëzojnë motin e mirë në vendin tonë për të nisur plazhi.

Pushuesit janë lemeruar, kur kanë parë që vija bregdetare është ndotur si kurrë më parë.

Fillimisht, u raportua ndotje vetëm nga Shëngjin, por qytetarë që kishin shkuar të pushonin sot në Gjirin e Lalzit dhe në Velipojë patën të njëjtën ankesë.

Por ne fakt ky është poleni i pishave qe formohet nga erërat e këtyre ditëve, prandaj ka dhe atë ngjyrë të verdhë deti sot.

Pra nuk eshte ndotje.

TE TJERA

spot_img