Atdheu dhe Arjola do përfundojnë në Gjykatë, ish-konkurrenti i “Përputhen” do padisë aktoren

Atdheu dhe Arjola duket se i paskan dhënë fund miqësisë së tyre. Për më tepër, ish-konkurrenti i Përputhen do e padisë aktoren në gjykatë.

I ftuar në News24 Atdheu është pyetur për prishjen e miqësisë e ka thënë:

Me Arjolën është prishur miqësia, nuk e di çfarë ka ndodhur. Thjesht ka ngecur. Di që u futën persona të 3-të e 4-të në mes, persona të rinj që nuk e dinë raportin tonë.Do iki në Gjykatë, do ta padis.

Mesa duket ata nuk flasin më, edhe pse para disa kohësh u duk sikur marrëdhënia ishte rregulluar pas një komenti që Atdheu kishte bërë tek Arjola.

TE TJERA