“Ndjesë Pastë!” Gazetarja i përmend Berishën, Rama i kthen përgjigjen epike…

Teksa një gazetare i ka përmendur Berishën kryeministrit Edi Rama në Vlorë, ky i fundit nuk ka ngurruar t’i kthejë një përgjigje epike

Rama u shpreh se nuk e njihte ish-kryeministrin dhe e quajti atë të vdekur.

Gazetarja: Berisha nga Vlora tha…

Rama: Kush është ky? Kush është ky? Ndjesë Pastë!

Komentet Rama i bëri nga Vlora ku mori pjesë në konferencën Ndërkombëtare “Drejt së Ardhmes: Qyteti im, Shtëpia ime”.

TE TJERA

spot_img