Habit Andi: Kam qënë në krevat me Jasminën, por s’kemi qenë të lidhur

Personazhi i njohur i PërPuthen Andi Artani është kthyer në programin e dashurisë, teksa është pyetur lidhur me romancën e tij me Jasminën. Ai tha se ka ndarë të njëjtin krevat me të, por nuk ka qenë në një lidhje.

Pjesë nga debati:

Andi: Nuk mendoj që ka qenë lidhje edhe pikë. Ka qenë njohje e sipër që ka ndodh këtu gjatë programit. Bora ti e din shumë mirë vetë që ka pas raste që jam deklaru po a ke mujt me i qujt që kanë qenë një lidhje, jo. Deklaratë i bie që thjesht ke interes.”

Bora: Tani po na bën të gjithëve të besojmë që nuk ka patur asgjë tjetër mes ju të dyve, ju thjesht jeni deklaruar dhe jeni puthur dy herë këtu në program?

Andi: “A e quan lidhje?

Bora: “Kaq ka ndodhur mes ju të dyve?

Andi: Ajo vetë e ka përmendur që kemi ndarë një krevat bashkë.

Bora: Atëherë?

Andi: Ju po e quani lidhjen krevatin bashkë, nuk kemi bashkëjetuar, nuk është lidhje.

TE TJERA