(Foto) ”Jam e bukur si më bëri nëna”/ Nis humori me Monika Kryemadhin dhe pamjen e saj…

Monika Kryemadhi përgënjeshtroi gazetën më të madhe austriake, sipas së cilës, ajo ka harxhuar mijëra euro për operacione plastike.

Kryemadhi tha se ajo është e bukur siç e ka bërë mamaja. Pas deklaratës së saj, në rrjet ka shpërthyer humori.

TE TJERA