Shqiptari lë duhanin dhe ruan lekët që do shpenzonte per to/Shikoni sa para kurseu ai (Foto)

Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

 

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin.

 

“Kush thotë se duhani dë mton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin.

 

Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, kishte thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

 

Ndaj fillo nje jete te re dhe largojeni nga jeta juaj pasi do te shpetoni ju dhe familja juaj.

 

TE TJERA

spot_img