Video/ Mashtruesja numëron eurot në makinë, kishte premtuar vende pune

Joana Bocaj, e reja mashtruese nga Vlora kishte krijuar profilin e saj si specialiste në Drejtorinë e Kujdesit Shëndetësor Vlorë.

 

“Stop” ka siguruar një video ku duket Joana në makinë duke numëruar 2500 euro të marra për një vend pune që nuk do të realizohej asnjëherë.

 

Madje mashtrimi i Joanës ka shkuar deri aty sa ajo kishte sajuar edhe një dokument fals emërimi për një zonjë në pozicionin e shefes së financës në Spitalin Memorial të Fierit.

 

Emisioni “Stop” iu drejtua me një kërkesë për informacion Drejtorisë Qëndrore të Operatorit të Kujdesit Shëndetësor, institucion që hodhi poshtë këtë emërim.

 

Stop-i: Joana, ku e ka zyrën?

 

Punonjësi: Ku punon, në çfarë drejtorie? Se këtu janë dy drejtori.

 

Stop-i: Joana Bocaj!

 

Punonjësi: Jo, jo! Ka dy-tre vjet, që ka ikur nga puna.

 

Stop-i: Aha, ka ikur!

 

Punonjësi: Kam të drejtë unë, që s’e njoh.

 

Në bisedë me personat që ka mashtruar, Joana Bocaj e pranon që u ka marrë lekë e që do t’ua kthejë.

 

Joana Bocaj: Jeni shumë të shqetësuar dhe që të gjejmë një zgjidhje. Përvec X-it ca janë të Y-it. (përmend emra).

 

Zotëria: X ka 3 mijë, 2500 euro.

 

Joana Bocaj: Se nuk po të pyes kot.

 

Zotëria: X-i ka 2 milionë e 600 të së ëmës dhe 1500 euro të sajat. Ke shokun e x-it, 2000 euro.

 

Joana Bocaj: Këto, që do t’i jap ty.

 

Zotëria: Edhe të X-it, 1 milionë e 600 mijë.

 

Joana Bocaj: Okay!

 

Zotëria: Ke të Y-i 2000 euro.

 

Zotëria: Domethënë, mendon të m’i kthesh këto mua?

 

Joana Bocaj: Pse mendon, se s’do të t’i kthej?

 

Zotëria: Po, kam frikë.

 

Por kur gazetarja e “Stop” komunikon me të, ajo thotë se as që ka dijeni për këtë lloj argumenti.

 

Joana Bocaj: As nuk i di fare këto gjëra. Sigurisht, në qoftë se kam ndonjë borxh, i kam borxh siç ka çdo njeri dhe s’ka ç’ju duhet njerëzve.

 

Gazetarja: Ke borxh?

 

Joana Bocaj: Tani, edhe nëse kam borxhe…

 

Gazetarja: Jo pra se nuk është vetëm që ke borxhe.

 

Joana Bocaj: Këto gjëra unë nuk i di fare se nuk më interesojnë fare.

 

Gazetarja: Nuk është vetëm që ke borxhe. Ju keni premtuar vende pune në këmbim të parave dhe kjo ndryshon pak, apo jo?

 

Joana Bocaj: Dëgjo pak! Unë nuk i di fare këto gjëra që po më thua. Nuk i hyj fare këtyre gjërave dhe nuk më interesojnë!

 

Gazetarja: Ideja është e tillë: Unë të kam marrë për të marrë versionin tënd. Ti m’i mohon që nuk është kjo ajo që keni tentuar të bëni.

 

Joana Bocaj: Shiko, unë nuk mund të bëj muhabete në telefon. A kupton?

 

Gazetarja: Nuk ke lidhje fare me këto?

 

Joana Bocaj: As më interesojnë fare dhe nuk dua të di fare ca janë këto lloj muhabetesh! Ata, që premtojnë dhe bëjnë, le t’i gjejnë në vende të tjera, jo te mua!/ Tv Klan

 

TE TJERA

spot_img