Bujar Kapexhiu: Kënga e Ronelës quhej “Sekret” se askush s’e kuptoi për çfarë fliste

Artisti Bujar Kaoexhiu ka ironizuar përfaqësimin e Shqipërisë në “Eurovizion” nga Ronela Hajati.

I ftuar në “Opinion”, Kapexhiu tha se këngëtarja i kishte qëndruar fiks titullit që kishte kënga, ‘Sekret’, pasi askush nuk e kishte kuptuar.“Unë nuk kuptoj një gjë, përse ndryshon gjihçka kur shkon atje? Kush e mban përgjegjësinë?

Këtu ishte mjaft në rregull, na pëlqente, kishte dhe nota e zë mjaft të mirë.U caktua që do të përfaqësojë Shqipërinë…kush e ndjek këtë tani? Ajo vetë?

Disa kishin probleme me tekstin, ajo e kishte goditur, i kishte vënë titullin ‘sekret’ dhe e mbajti sekret, se mori vesh asnjë njeri,”- tha Kapexhiu.“Mua më vjen çudi në një gjë që ndoshta që në strukturë të zgjedhjes së një këngë shqiptare për të vajtur në Eurovizion është e padrejtë.Në festival kënga ishte krejt ndryshe dhe për t’u prishur më keq nuk kishte mundësi dhe u prish.

Më mirë se kaq nuk prishej.I kanë kushtuar një vëmendje shumë të madhe për t’u prishur. Në festival mua m’u duk se ishte shumë më bukur”, u shpreh Bujar Kapexhiu.

TE TJERA

spot_img