A mund ta dalloni bufin në këtë foto?

Një buf i vogël është fshehur diku në foto, por a jeni mjaftueshëm sy shqiponjë për ta dalluar atë?

 

Pendët ngjyrë kafe të bufit janë kamufluar me zgjuarsi në gurë dhe pse është mesi i ditës ai me vështirësi dallohet.

 

Nëse ende nuk e keni dalluar shikoni me vëmendje foton e mëposhtme.

 

TE TJERA