Evi Kokalari: Mike Pompeo erdhi në Shqipëri për shumë të majme parash! Kur të iki do jap informacione të tjera

Aktivistja shqiptare në SHBA, Evi Kokalari, ka zbuluar se ish-Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, ka ardhur në Shqipëri në këmbin të një shume të majme parash.

 

Sipas saj, vizita e Pompeo nuk ëhstë për as për qeverinë e Ramës dhe as për 100 vjetorin e miqësise midis Shqipërise dhe Amerikës. Kokalari thotë Mike Pompeo-s i është dërguar një shpjegim i detajuar i ngjarjeve politike të fundit në Shqipëri dhe nuk është këtu për të përkrahur axhendën politike të askujt.

 

Ajo shprehet se për arsye sigurie, do të japë informacione të tjerë kur ish-Sekretari amerikan të largohet nga Shqipëria.

 

Postimi i plotë:

Disa gjera qe duhet të keni parasysh nga vizita e Mike Pompeos ne Tiranë.

 

1. Mike Pompeo është në Shqipëri në kapacitetin e një personi privat dhe kjo nuk është vizitë zyrtare.

 

2. Mike Pompeo është në Tiranë për të dhënë një fjalim tek një komunitet jo Shqiptar, të cilën po e bën në këmbim të një shumë të majme parash, dhe nuk ka ardhur as për qeverine e Ramës, as për opoziten falco me seli tek rruga Elbasanit, dhe as për 100 vjetorin e miqësise midis Shqipërise dhe Amerikës.

 

3.Ardhja e tij është kordinuar me ambasadën siç bëhet zakonisht në këto raste dhe Ms. Kim ka organizuar disa evente për të, ku hyn dhe konferenca me grupin parlamentar sot, si dhe një cmim te organizuar nga UT dhe kjo me pagesë.

 

Mos bini preh e filmave që duan t’ju seshin në mbështetje të luftës kundër opozitës Shqiptare. Z. Pompeo i është dërguar një shpjegim i detajuar i ngjarjeve politike të fundit në Shqipëri dhe nuk është këtu për të përkrahur axhendën politike të askujt.

 

Për arsye sigurie, informacionet e tjera mund t’i shkruaj mbas largimit të tij nga Shqipëria.

 

Javë të mbarë të gjithëve.

TE TJERA

spot_img