1 mln lekë gjobë dhe heqje patente për dy vite/ Por Ajas Sulejmeni nuk është dakord…

Është publikuar masa administrative ndaj Ajas Sulejmenit, 39-vjeçarit që aksidentoi ditën e djeshme një çift me fëmijën e tre tre-muajshe.

 

 

Sulejmeni ka deklaruar se nuk është dakord me konstatimin e policisë qe renditi si shkelje: shkelje semafori, aksidentim të kembësorëve,

 

mosdhënie ndihme për të aksidentuarit, largim nga vendi i aksidentit pa njoftuar organet kompetente dhe drejtim mjeti nen efektin e narkotikeve.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img