E gjeni dot fluturtën? Pak njerëz e shohin atë, ju duhen 15 sekonda për të thyer rekordin

Ky test duket i thjeshtë, ju duhet të gjeni fluturat në lule.

Sidoqoftë, do t’ju duhet të gërmoni mirë dhe të përqendroheni në mënyrë që të shihni flutura të së njëjtës ngjyrë në morinë e luleve të bukura.

Hopes Grove Nurseries sfidoi përdoruesit e mediave sociale për të gjetur fluturën dhe sipas autorëve të testit, duhen mesatarisht rreth 15 sekonda për ta zgjidhur atë. Ke thyer rekordin?

Nëse keni nevojë për ndihmë, përpiquni të shikoni më nga afër format e petaleve të secilës lule. Nëse nuk keni gjetur ende një flutur, shihni zgjidhjen në fotot lart.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img