Kjo pajisja e vogël konsumon më shumë engergji: Fikeni natë dhe fatura juaj do të jetë shumë më e ulët

Nëse ruterin e internetit e mbani ndezur gjatë gjithë ditës, ai do të konsumojë energji elektrike.

 

Prandaj, duhet t’i kushtoni vëmendje performancës së energjisë së ruterit përpara se ta blini atë dhe të siguroheni që ai të ketë konsumin më të ulët të mundshëm të energjisë kur është i ndezur në modalitetin e gatishmërisë, shkruan albeu.com.

 

Agjencia Federale Gjermane për Mbrojtjen e Mjedisit (UBA) pohon se kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse ruteri nuk mund të fiket sepse përdor gjithashtu një linjë telefonike.

 

Nëse është kështu, këshilla është të merrni një ruter që të ketë mundësinë që të paktën të çaktivizojë wi-fi kur nuk është në përdorim.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img