Fansat i kërkojnë të bëhet president, por Kujtim Gjuzi refuzon për arsyen se…

Shfaqet personazhi i njohur Kujtim Gjuzi. Ish-deputeti i Partisë Demokratike ka ‘refuzuar’ të bëhet President i Republikës, edhe pse fansat e tij e mbështesin.

 

Në një postim ai shton se është për monarki si Danimarka, Zvicra dhe Holanda e se postin e Presidentit e konsideron si qeramarrës dhe kaq. Nuk i pëlqen dhe pikë.

 

“Unë jam për Monarki si Danimarka Zvicra Holand Belgjika. Presidenti për mua është një qeramarrës ma shumë. Klm Çameria me republikë i mbetet hajnave të Gjermanit Oto 1821 ndryshe”, thotë ai teksa shton:

 

“Presidenti i Ri. Presidenti i Ri ne mendimin konservaror duhet te kete keto Cilesi. A – Te jete nje personalitet publik i Shquar. B – Te jete nje Familjar tradicional i pa perfolur ne jeten Roze.

 

C – Te jete nje qytetar/e i/e pa perfolur per Korrupsion dhe lidhje me Krimin. Vo. Konservatoret punojne per ndryshim te formes se Regjimit.Ne mbeshtesim: ( Rikthimin e Dinastise 7 Monarki Kushtetuese Familja Mbreterore Zog I)

 

PS – President i zgjedhur nga Populli. Republika Parlamentare pas 77 vjet duket e Deshtuar”, shkruan Kujtim Gjuzi, ish-deputet i Partise Demokratike.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img