VIP-at mbajnë ora që kushtojnë tmerrdisht shumë, por nuk do ta besoni sa kushton ora e Papës

Ndonëse mund të ketë gjithçka që dëshiron, Papa Françesku njihet për thjeshtësinë e tij.

 

Ndryshe nga politikanët apo artistët, të cilët nuk ngurojë të mbajnë veshur markat më të njohura, Papa Françesku është ai person i cili refuzon të gjitha gjërat e shtrenjta.

 

Së fundmi, në meshën e Pashkëve këtë të dielë, Papa Françesku është shfaqur para mijëra besimtarëve katolikë dhe ka bërë lutjen e tij për të gjithë botën.

 

Ajo çfarë ka rënë në sy dhe është kapur menjëherë nga mediat është ora e tij. Epo ndryshe nga orat e kripura që zakonisht zgjedhin të mbajnë udhëheqësit apo politikanët, Papa Françesku në dorën e tij sot në mëngjes kishte një orë e cila kushton vetëm 22 dollarë.

 

Të mendosh që në Shqipëri pothuajse të gjithë politikanët, por edhe djemtë, vajzat dhe gratë e tyre i ke me ora luksoze nëpër duar që kushtojnë më mijëra euro.

 

Për të mos folur pastaj për shtëpitë e tyre luksoze, që kanë nga 2-3, një në det e një në mal, për të mos folur për bizneset dhë gjërat e tjera luksoze.

 

Po ashtu edhe shumë nga VIP-at tanë mbajnë po ashtu ora luksozë nëpër duar, por të paktën këta mund ta justifikojnë nga koncertet e shumta dhe fitimet që kanë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img