Pas Eni Vasilit, një tjetër moderatore ikën nga TCH? Na thotë “Mirupafshim”

Dalina Buzi nuk po bën shumë kohë që i është bashkuar TCH, në mes të sezonit ajo iu bashkua emisionit “Gocra dhe Gra”,

ku është në krah të Fatmës, Rita Petros dhe Armina Mevlanit.Por, rrugëtimi i Dalinës në Top mund të jetë shumë më si shkurtër nga sa pritej. Moderatorja e ‘Goca e gra’, Dalina Buzi ka shpërndarë në rrjetet sociale një lajm ku shkruan mirupafshim.

Në lajmin e publikuar njoftohet se Spanja sipas një ligji të ri do t’i lejojë vizitorët që të jetojnë dhe të punojnë atje deri në 3 vjet. “Spanja po planifikon që të prezantojë një “vizë nomade dixhitale” – që lejon qëndrimin dhe mundësinë për të punuar deri në një maksimum prej 12 muajsh.

Më pas, kjo vizë mund të zgjatet edhe dy herë të tjera”, shkruhet në lajmin e bërë publik nga moderatorja. “Mirupafshim”, është një paralajmërim për t’u larguar nga Top Channel dhe Shqipëria apo vetëm një shaka e moderatores? Kjo mbetet për t’u parë.

Pas Eni Vasilit, një tjetër moderatore ikën nga TCH? Na thotë “Mirupafshim”Dalina wshtw njw nga ato gazetare qw gjithmonw di si tw marrw vwmendjen e portaleve me apo pa dashjen e fundit. Sw fundmi ao wshtw pwrfshirw nw njw zwnkw me moderatoren tjetwr tw TCH, Erjona Rusin. Platforma e Tik Tok ka futur në zënkë moderatoret në Top Channel.

Erjona Rusi ka pasur një vajzë mjaft të njohur në platformën e Tik Tok.Ajo pas intervistës i ka dhënë një këshillë të ftuarës që të lexojë më shumë libra dhe pse kjo gjë nuk do t’i sjellë të ardhura. Ky detaj nuk është pritur aspak mirë nga Dalina Buzi e cila ka reaguar ashpër mdaj gazetares.

TE TJERA

spot_img