Shqiptarët janë mendje zgjuar, zbulojnë mënyrën perfekte si t’i shpëtosh radarit të policisë

Për t’iu shpëtuar problemeve, shqiptarët janë të parët.

“Merr fund” pro blemi i radarëve të poli cisë, që janë kthyer në një “makth” për shumë shoferë, sidomos për ata që kanë pak fiksim shpejtësinë.

Disa të rinj shqiptarë kanë krijuar një grup në Viber me mbi 5000 anëtarë, ku përdorin kode të veçanta për ti shpëtuar radarit të policisë.Pikërisht një grup në viber që quhet “Ra.dari” është formuar në Kosovë. Përmes këtij grupi ata njoftojnë për vendet në të cilat ka ra.d.arë duke iu mun.dësuar të tjerëve t’i shp.ëtojnë këtij “Big Brother”.

Grupi në të cilin ata tregojnë se ku ka ra.darë në çdo orë të ditës numëron mbi 5 mijë anëtarë nga e gjithë Kosova dhe shumë shpejt ky numër pritet të dyfishohet.Por, gjithë anëtarët e këtij grupi duhet të zbatojnë një rregull strikt, që të mund të vazhdojnë të jenë pjesë e “Radarit”.

Atyre u ndalohet që të bëjnë foto dhe biseda jashtë radarit.A është normale kjo gjë që kanë bërë këta të rinj? Për aq kohë sa ata i japin makinës brenda të gjitha normave, por kur e tejkalojnë shpejtësinë atye duhet me patjetër “radari”, që të vënë mend për herë tjetër.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img