Ulet çmimi i karburanteve, sdo e besoni me sa lek shitet sot nafta dhe gazi

Nafta ka pësuar sërish ulje në treg në pikat e karburantit. Edhe pse Bordi i Transparencës ende nuk ka publikuar çmimet e reja, në karburante ato janë pasqyruar.

 

Nafta sot shitet me 231 lekë për litër, duke rënë me 6 lekë të tjera, ndërsa benzina ka pësuar një rritje të lehtë me 1 lekë, duke u shitur në treg 212 lekë/ litër.

 

Çmimi i gazit ka rënë në 115 lekë/litri, nga 116 për litër që shitej në ditët e kaluara.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img