ULET çmimi i naftës në bursa, Rama e ka fiksuar 245L/Litri deri në fundjavë

Bordi i Administrimit të Çmimit të Naftës i krijuara nga Rama membikqyrës Ballukun, Ibrahimajn, Bibën dhe dy drejtorë, ka fiksuar vlerat e reja të naftës, benzinës dhe gazit për kompanitë shqiptare.

 

Në bursat ndërkombëtare çmimi i një fuçie ka pësuar ulje me 6% në çmim, ndërkohë që çmimet janë fiksuar nga qeveria të mbeten të tilla deri në fundjavë: Nafta fo të blihet me 245 Lekë, Benzina 218 Lekë dhe Gazi me 110 Lekë deri më 1 Prill.

 

Kështu Bordi ka përdhosur funksionin me të cilin supozohet se u krijua: Për të kontrolluar abuzimin me marzhin minimal të fitimit.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img