SHKODËR, RRITET ÇMIMI I BUKËS, QYTETARËT BLEJNË MË TË LIRËN

Nga Nereida Vitoja:

 

Pavarësisht rritjes së çmimit, qytetarët nuk mund të heqin dorë nga konsumimi I produktit kryesor në tryezat e tyre. Të detyruar për ta blerë pavarësisht çmimit, ata thonë se kjo që po ndodhë është abuzim ndërsa thonë se blejnë bukën atë të lirën.

 

Çmimet e larta me të cilat po shitet buka ndryshojnë në varësi të furrës që I prodhon.

 

Kjo gjë I ka bërë qytetarët shkodranë të blejnë bukën vetëm në ato vende ku shitet më lirë, si e vetmja mënyrë për të kursyer dhe për të përballuar shpenzimet në këtë kohë kur rritja e çmimeve nuk po kursen asnjë familje.

 

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img